▪ 250 gr. Pure Stellendamse garnalen - Crangon Pur de Stellendam
▪ 3 stronkjes witlof
▪ 1 potje rozenharissa*
▪ 1 avocado
▪ 1 limoen
▪ 200gr. humus*
*Humus: Kikkererwtenpuree, zelf maken ipv. kopen? Hier een recept:
▪ 350 gram kikkererwten, (uitgelekt uit blik)
▪ 1 teen knoflook
▪ 75gr tahin (sesampasta)
▪ 1/2 citroensap
▪ 1 theelepel komijn
▪ olijfolie, peper en zout
Alles in de blender en mixen maar!
*Rozen harissa: Rozenharissa is een Arabische peperpasta vermengd met rozenblaadjes wat een hele lekkere licht spicy en bloemige smaak heeft.
▪ peper
▪ zout
▪ 1/2 bosje bieslook
▪ olijfolie