▪ 1 pot Pure Zure Stellendamse Garnalen
▪ 1 plat brood (ciabatta, pizette bodem)
▪ 200gr tomatencompote* of tomaten tapenade
▪ 150gr manchego kaas
*Tomatencompote: Deze kun je prima kopen bij de betere speciaalzaken of supermarkten, maar je kunt het natuurlijk ook lekker zelf maken, hier een recept:
▪ 2 uien, gesnipperd
▪ 6 takjes tijm
▪ 6 tenen knoflook, fijngehakt
▪ olijfolie om in te bakken
▪ 100 ml witte wijn
▪ 2 blikken gepelde tomaten, in blokjes.
▪ 300 gram verse trostomaten, ontveld in blokjes
▪ 2 eetlepels verse oregano
▪ 1 theelepel suiker
▪ zeezout
▪ versgemalen peper
Alles aanstoven behalve tomaten, witte wijn toevoegen, laten verdampen, tomaten toevoegen, uurtje laten pruttelen op het vuur en klaar!
▪ 150gr iberico ham
▪ 1 potje taggiasche olijfjes ontpit
▪ olijfolie
▪ grof zout flakes
▪ basilicum