
▪ 1 pot Pure Zure Stellendamse Garnalen 
▪ 1 plat brood (ciabatta, pizette bodem) 
▪ 200gr tomatencompote* of tomaten tapenade 
▪ 150gr manchego kaas 
*Tomatencompote: Deze kun je prima kopen bij de betere speciaalzaken of supermarkten, maar je kunt het natuurlijk ook lekker zelf maken, hier een recept:
▪ 2 uien, gesnipperd 
▪ 6 takjes tijm 
▪ 6 tenen knoflook, fijngehakt 
▪ olijfolie om in te bakken 
▪ 100 ml witte wijn 
▪ 2 blikken gepelde tomaten, in blokjes. 
▪ 300 gram verse trostomaten, ontveld in blokjes 
▪ 2 eetlepels verse oregano 
▪ 1 theelepel suiker 
▪ zeezout 
▪ versgemalen peper 
Alles aanstoven behalve tomaten, witte wijn toevoegen, laten verdampen, tomaten toevoegen, uurtje laten pruttelen op het vuur en klaar!
▪ 150gr iberico ham 
▪ 1 potje taggiasche olijfjes ontpit 
▪ olijfolie 
▪ grof zout flakes 
▪ basilicum