▪ 250 gr. Pure Stellendamse garnalen - Crangon Pur de Stellendam
▪ 400gr. linguine
▪ 12 grote groene olijven zonder pit
▪ 150gr. parmigiano reggiano
▪ 150gr. burrata
▪ 50gr. geroosterde hazelnootjes
▪ 125gr. verse pesto*
*Verse pesto? Hier een snel recept: 45gr basilicum, 75 gr pijnboompitten geroosterd, 75 gr. Parmezaanse kaas geraspt,150 ml. olijfolie of ietsje meer. Alles in de blender, kruiden peper en zout...and here you are!
▪ ½ butternut pompoen
▪ ½ bosje basilicum
▪ 2 teentje knoflook
▪ 1 sjalot
▪ olijfolie
▪ chiliflakes
▪ grof zout flakes
*Hoe weet je nu of de pompoen gaar is? Prik na 20 min. even in de pompoen met een vork, kom je er nog doorheen? Grill hem dan een 10tal min langer.
*Pasta afkoken? Altijd met goed wat zout een geut olijfolie in het water, en dan? Ja heel flauw maar wel het beste, gewoon even de verpakking volgen, elke pasta heeft namelijk z’n eigen kooktijd