▪ 1 pot Pure Zure Stellendamse Garnalen
▪ 300gr. basmati rijst
▪ 75gr. boemboe nasi goreng*
▪ 200gr. peultjes
▪ 200gr. seroendeng
▪ 100gr. tauge
▪ seroendeng*
▪ 2 limoenen
▪ 1 eitje
▪ ½ bosje koriander
▪ 1 potje sambal trassi*
▪ 2 wortelen
▪ 1/4e witte kool
▪ 1 teentje knoflook
▪ 1 rode ui klein
*Boemboe nasi goreng: Boemboe is een Indonesische kruidenpasta, een enorme smaakbom vol kruiden en specerijen.
*Seroendeng: Seroendeng is een droge krokante mengeling van kokos, pinda’s en specerijen. Erg lekker bij nasi.
*Sambal trassi: Trassi is gefermenteerde garnaal, dus wat past er beter als garnalen sambal bij dit gerecht!